Asistenta clienti intre orele 9.00-16.00> Telefon :0737264451

Livrare Si Plata

DETALII  LIVRARE:

 “IMPERIAL GIFTS”  asigura transportul comenzii dvs. gratuit la o singura locatie pentru o valoare a comenzii de peste 500 Lei.

Pentru comenzile sub valoarea de 500 lei, costul transportului este calculat automat la finalizarea comenzii, cu tarife incepand de la 11lei/ livrare.

Pentru livrarea la adrese multiple, comenzile se plaseaza pe adresa de email 

comenzi@cadouri-rafinate.ro . In functie de volumul comenzii  si numarul de adrese, vom stabili impreuna costurile transportului.

Livram in orice localitate din Romania prin transport propriu sau prin Sameday Curier.
Livrarea cadourilor se face in 1-5 zile pentru produsele din stoc.

Exceptiile  de la aceste termene de livrare sunt in lunile noiembrie, decembrie si perioada Sarbatorilor Pascale cand durata de livrarea poate creste datorita volumului mare de comenzi. Va recomandam plasarea din timp a comenzilor in aceste perioade.

Cadourile  pot fi ridicate de la depozitul  IMPERIAL GIFTS doar printr-o comanda ferma plasata si achitata anterior si o programare pentru ridicare confirmata de un consultant IMPERIAL GIFTS.


COMANDA:

 Comanda pentru produsele listate pe www.cadouri-rafinate.ro se poate plasa:

  • prin alegere produselor de pe website-ul www.cadouri-rafinate.ro si completarea pasilor de comanda online.
  • printr-un email transmis catre comenzi@cadouri-rafinate.ro, care sa cuprinda tipul si cantitatea de produse dorite, adresa de livrare, datele de facturare si alte specificatii personalizate.

 Nu exista o valoare minima de comanda. Procesarea propriu-zisa a comenzii dureaza 24 – 48 ore. Comanda se considera FERMA in momentul achitarii contravalorii produselor selectate, prin transfer bancar sau prin procesatorul de plati online.

 MODALITATILE DE PLATA

Modalitatile de plata acceptate sunt:

  • transferul bancar prin ordin de plata pentru comenzile plasate pe email la adresa comenzi@cadouri-rafinate.ro , in baza facturii emise de un consultant IMPERIAL GIFTS si transmisa pe email cumparatorului.
  • plata online cu cardul prin procesatorul de plati la momentul plasarii comenzii pe website-ul www.cadouri-rafinate.ro
  • plata ramburs este disponibila doar pentru comenzile de maxim 5000 ron 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.